Droge ogen, droge huid en droge slijmvliezen kunnen het gevolg van de overgang zijn. Maar wist je dat er ook andere oorzaken zijn van droogheid? Niets is zo vervelend als droge ogen, droge huid of droge slijmvliezen. Gelukkig is er een natuurlijke oplossing die de huid en slijmvliezen van binnenuit ondersteunt.​

Membrasin® bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®. Al meer dan 20 jaar ondersteunt Membrasin vrouwen die droge ogen, droge slijmvliezen of een droge huid ervaren. Nieuw in het assortiment van Membrasin zijn de medische hulpmiddelen Vision Vitality Spray en Vaginal Vitality Cream.

Membrasin-Oogspray

Nieuw: Membrasin Vision Vitality Spray

Een oogspray die​ klinisch is bewezen dat het droge ogen vermindert. Het verlicht de symptomen van droge ogen, hydrateert en kalmeert de huid rond de ogen.​ Eenvoudig in gebruik.
Meer over de spray
nieuweproducten-en-capsules-Membrasin

Nieuw: Membrasin Vaginal Vitality Cream

Een hormoonvrije crème die symptomen verlicht als gevolg van droogte in intieme gebieden. Het bevat duindoornbesolie voor hydratatie en hyaluronaat melkzuur om de normale pH-balans te behouden.
Meer over de crème