Veelgestelde vragen

Wat is het beste moment om Membrasin® te gebruiken?

Tijdens de maaltijd is de opname het beste. Neem Membrasin® bijvoorbeeld tijdens het ontbijt en tijdens de avondmaaltijd.

Kan ik Membrasin® combineren met andere middelen die ik gebruik?

Ja, dat kan. Wel adviseren wij tussen het innemen van de verschillende middelen minimaal tien minuten aan te houden, zodat de producten elkaar niet kunnen binden.

Ik gebruik al visolie en nu ook Membrasin®, kan ik hiermee doorgaan of krijg ik dan teveel binnen?

Membrasin® bevat onder meer omega-3, -6, -7 en -9 vetzuren. Het is het geen probleem om visolie te blijven gebruiken naast Membrasin®.

Kan Membrasin® uitwendig gebruikt worden?

Je kunt de capsule doorprikken en de inhoud uitwendig op de huid gebruiken. Je kunt natuurlijk ook Membrasin vloeibaar gebruiken. Membrasin kan (olie)vlekken geven op kleding. De huid kan licht verkleuren door de kleur van de olie.

Is Membrasin® geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Ja, Membrasin gebruikt vegetarische capsules.

Ik ben zwanger, kan ik Membrasin® gebruiken?

Ja, Membrasin kan met een gerust gevoel tijdens de zwangerschap gebruikt worden. Hetzelfde geldt voor de periode van het geven van borstvoeding.

Waar is Membrasin® verkrijgbaar?

Membrasin capsules en Membrasin vloeibaar zijn verkrijgbaar bij de betere drogist, reformwinkel en apotheek. Als het niet op voorraad is, kunnen zij Membrasin bij hun groothandel of rechtstreeks bij TS Health Products bestellen. Of bekijk de verkooppunten bij jou in de buurt.

Wat is het verschil tussen Membrasin® en Membrasin® eye care?

Membrasin eye care is nieuw en een aangepaste variant van de originele Membrasin®. In Membrasin eye care zijn nog 2 extra stofjes, luteïne en zeaxanthine toegevoegd. Die 2 stofjes hebben een extra werking bij droge ogen.

Je kunt dus de Membrasin eye care in plaats van Membrasin slikken als je alleen last hebt van droge ogen. Heb je daarnaast ook last van een droge huid en/of droge slijmvliezen, dan adviseren we je om de originele Membrasin te blijven gebruiken.