Ervaring bij droge slijmvliezen

Heb je al de nodige informatie over onze bijzondere Membrasin voedingssupplement (met duindoornbesolie) bij droge slijmvliezen gelezen, maar je twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet ben jij net zo overtuigd als zij zijn!

Gea


Vroeger moest ik dagelijks opstaan om naar het toilet te gaan vanwege geïrriteerde blaas vanwege droge slijmvliezen (menopauze). Dit heb ik nu bijna nooit meer. Idem met tranende ogen door zelfde probleem. Nu ook veel beter.

Diana


Mijn ervaring met Membrasin is geweldig. Ik ben nu 4 weken bezig en voel en zie al verschil. Mijn droge slijmvliezen door de overgang is een stuk minder (vaginaal gaat het echt beter) en mijn huid wordt ook mooier. Zelfs mijn stoelgang is verbeterd! Ik zou graag willen dat meer mensen zouden weten wat een multifunctioneel product dit is.

A.H.A. (57 jaar)


Het betekent voor mij geen pijn meer bij het vrijen en me fijner voelen.

Z. (55 jaar)


Het helpt mij erg goed bij droogheid van de slijmvliezen van het intieme gebied, daardoor heb ik meer zin als eerst op intiem gebied met mijn man.

Caroline


Ik gebruik het nu 2 maanden eerst 4 nu 2 capsules. Ik merkte vooral al heel snel dat mijn mond minder droog werd. Word 's nachts niet meer wakker om te spoelen en te drinken. Mijn huid voelt ook zachter en soepeler. Kortom ik ben erg tevreden.

Erica


"Mijn ervaring met Membrasin is heel goed. Heb flinke overgangsverschijnselen, waaronder droge slijmvliezen en droge branderige en vermoeide ogen. Ik slik nu 4 capsules per dag om een goed effect te behouden. En verwacht dat ik binnenkort over kan naar 2 capsules per dag."

Beppie (70 jaar)


Geholpen met droge huid, keel en mond. Dank u voor dit middel Membrasin dat mij heeft geholpen (wat mijn dokter niet is gelukt).

Elly


Membrasin met duindoornbesolie helpt mij heel goed tegen mijn droge slijmvliezen.

Yvonne (52 jaar)


Na een paar weken Membrasin is de droogte in mijn lichaam geleidelijk aan het veranderen. Door de overgang heb ik hier veel last van. Hopelijk lost het nog meer op zodat ik ook mijn lenzen kan dragen.

Karin (66 jaar)


Membrasin is goed voor mijn ogen, huid, haar en slijmvliezen. En ik wil het altijd gebruiken omdat het goed is.

Ger


Werkt supergoed, mijn droge ogen zijn weer normaal en slaap beter door minder droge keel.

Eva (55 jaar)


Ik gebruik Membrasin voor droge slijmvliezen. Mijn slijmvliezen zijn niet meer droog!

Gerda


Membrasin bevalt mij heel goed, ik gebruik het nu al een jaar en heb geen last meer van droge slijmvliezen. Ik ben er heel blij mee.

Isolda (64 jaar)


Ik gebruik Membrasin nu al 10 jaar dagelijks 2 capsules. Het helpt mijn slijmvliezen om niet te droog te worden. Vooral voor mijn ogen helpt het goed.

Iris (67 jaar)


Membrasin 6 capsules op advies therapeut gaan gebruiken. Ik had extreem droge huid en na een maand gebruik merkbaar positief effect op de huid en ogen. Ook minder last van droge keel. Prima product.

Miranda


Ik heb reeds een aantal jaren het sjögren syndroom. Voor mij helpt Membrasin goed voor m'n droge ogen, droge huid en ook voor vaginale droogte. Ik ben begonnen met 4 capsules maar neem er nu 3 als onderhoud.

Ada


Sinds ik Membrasin gebruik heb ik geen last meer van droge ogen, neus en verdere slijmvliezen

Hennie (68 jaar)


Gebruik Membrasin al jaren. Heel fijn middel voor droge slijmvliezen.

Irene (53 jaar)


Beter voor mijn ogen + mijn slijmvliezen, zodra ik ermee stop dan merk ik dit gelijk. Mijn ogen prikken dan omdat ze droog zijn. Dus moet Membrasin blijven slikken.

Hennie (58 jaar)


Fijne crème die ik al eerder had moeten gebruiken!


Tot een jaar terug slikte ik Membrasin. Daar ben ik mee gestopt. Daar ik weer klachten kreeg (droge ogen en slijmvliezen) slik ik sinds 4 weken weer. Klachten zijn grotendeels verdwenen. Na de huidige strip wil ik weer overgaan op 2 capsules per dag.

Karolien


Mijn ervaring met Membrasin is enorm positief. Na 4 weken voel ik al een verschil en dat maakt me enorm blij. Ik had al van alles geprobeerd voor de gevolgen van de menopauze maar zonder resultaat. Dit product brengt eindelijk verandering: een verademing.

Ria (57 jaar)


Begonnen met Membrasin 4 capsules. Per dag 6 weken dan na 2 capsules. Mijn droge ogen zijn nu weg en vooral de vaginale droogte! Zonder olie en vieze hormonen. Geweldig!

Margreeth (54 jaar)


Membrasin bevalt heel goed en heb last van droge neus (slijmvliezen) en ogen. Gebruik ik Membrasin dan voelt het beter aan. Onlangs heb ik gekeken naar ander merk en toen bewust weer voor Membrasin gekozen. Heel tevreden.

Francine (64 jaar)


Membrasin is goed voor mij, helpt zeker tegen droge slijmvliezen.

Nancy (51 jaar)


Membrasin werd mij aangeraden in het kader van mijn premenopauze, ik ben tevreden met het resultaat en zal het blijven innemen

Tineke


Al enkele jaren slik ik Membrasin. Hiermee ben ik begonnen toen ik in de overgang raakte. Zo had ik met name last van droge ogen. Eerst slikte ik 4 capsules per dag. Nu nog 2 per dag.

Patty (64 jaar)


Eindelijk weer goede dagen. Na 4 jaar extreem droge mond (slijmvliezen), heb ik nu weer dagen dat het goed gaat. Wat ben ik blij met Membrasin.

Margo


Membrasin heeft heel goed geholpen bij de vaginale droogte, veroorzaakt door de overgang.

Ervaringen gezocht

Heb je zelf ervaring met het gebruik van Membrasin® voedingssupplement bij droge slijmvliezen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel die ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Membrasin® capsules verloot. Mail je ervaringen naar info@membrasin.nl. Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?