Ervaringen

Heb je al de nodige informatie over onze bijzondere Membrasin voedingssupplement (met duindoornbesolie) bij droge slijmvliezen, droge huid of droge ogen gelezen, maar je twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet ben jij net zo overtuigd als zij zijn!

Ger


Werkt supergoed, mijn droge ogen zijn weer normaal en slaap beter door minder droge keel.

Erica


"Mijn ervaring met Membrasin is heel goed. Heb flinke overgangsverschijnselen, waaronder droge slijmvliezen en droge branderige en vermoeide ogen. Ik slik nu 4 capsules per dag om een goed effect te behouden. En verwacht dat ik binnenkort over kan naar 2 capsules per dag."

Patty (64 jaar)


Eindelijk weer goede dagen. Na 4 jaar extreem droge mond (slijmvliezen), heb ik nu weer dagen dat het goed gaat. Wat ben ik blij met Membrasin.

Marja


"De eerste 6 weken heb ik 4 capsules per dag genomen, mijn huid is veel minder droog geworden. Nu gebruik ik nog maar 2 x per dag de capsules. Voorheen moest ik ook oogdruppels gebruiken, maar dat is nu niet meer nodig. Dus ik hoef veel minder te smeren en druppelen. Ik hou geld over voor Membrasin :)"

Cindy


"Een groot succes die Membrasin eye care, omdat ze makkelijk in te nemen zijn. Ik heb direct resultaat want ik heb geen droge ogen meer en ze jeuken ook niet meer."

Miranda


Ik heb reeds een aantal jaren het sjögren syndroom. Voor mij helpt Membrasin goed voor m'n droge ogen, droge huid en ook voor vaginale droogte. Ik ben begonnen met 4 capsules maar neem er nu 3 als onderhoud.

Isolda (64 jaar)


Ik gebruik Membrasin nu al 10 jaar dagelijks 2 capsules. Het helpt mijn slijmvliezen om niet te droog te worden. Vooral voor mijn ogen helpt het goed.

Karin (66 jaar)


Membrasin is goed voor mijn ogen, huid, haar en slijmvliezen. En ik wil het altijd gebruiken omdat het goed is.

Laila


"Op het moment dat ik 2 capsules Membrasin eye care per dag heb ingenomen, voelde ik na 3 maanden al een complete rust in mijn ogen. Duidelijk een verlichting en geen tranende ogen. Super blij mee! Bedankt."

Joyce (56 jaar)


Ik ben positief over het gebruik van Membrasin. Mijn ogen voelen zoveel beter, minder pijnlijk, minder droog. Mijn huid ziet er ook veel beter uit.

Mia


Erg droge ogen. Druppels oogarts helpen niet. Gebruik sinds 2018 Membrasin en geen last meer van droge ogen. Ik blijf Membrasin gebruiken. Ook mijn schoonzus gebruikt het door mij.

Gerda


Membrasin bevalt mij heel goed, ik gebruik het nu al een jaar en heb geen last meer van droge slijmvliezen. Ik ben er heel blij mee.

Tineke


Al enkele jaren slik ik Membrasin. Hiermee ben ik begonnen toen ik in de overgang raakte. Zo had ik met name last van droge ogen. Eerst slikte ik 4 capsules per dag. Nu nog 2 per dag.

Jannie (64 jaar)


Fantastisch! Op advies van mijn zus die op gynaecologie werkt in Amersfoort Membrasin gekocht. Na 1,5 maand merkte ik al duidelijk het verschil. Mijn huid zag er al veel beter uit en de klachten zijn veel minder geworden.

Hillie


"In het begin ben ik begonnen met 2 x 2 capsules Membrasin eye care. na 2 maanden ging ik naar 2 capsules per dag. Ik heb geen last meer van droge ogen. En in plaats van elke dag meerdere keren mijn ogen te druppelen, hoef ik dat nu nog maar 1 of 2 x per maand te doen. Prima vol te houden dus!"

Beppie (70 jaar)


Geholpen met droge huid, keel en mond. Dank u voor dit middel Membrasin dat mij heeft geholpen (wat mijn dokter niet is gelukt).

Yvonne (52 jaar)


Na een paar weken Membrasin is de droogte in mijn lichaam geleidelijk aan het veranderen. Door de overgang heb ik hier veel last van. Hopelijk lost het nog meer op zodat ik ook mijn lenzen kan dragen.

Annemarie


"Ik gebruik Membrasin Capsules al een hele tijd omdat ik veel last heb van droge ogen. Ik merk het verschil helemaal duidelijk als ze op zijn, dan haast ik mij naar de winkel. Ik kan niet zonder. Gelukkig bestaat er Membrasin."

Caroline


Ik gebruik het nu 2 maanden eerst 4 nu 2 capsules. Ik merkte vooral al heel snel dat mijn mond minder droog werd. Word 's nachts niet meer wakker om te spoelen en te drinken. Mijn huid voelt ook zachter en soepeler. Kortom ik ben erg tevreden.

Nancy (51 jaar)


Membrasin werd mij aangeraden in het kader van mijn premenopauze, ik ben tevreden met het resultaat en zal het blijven innemen

Inge (54 jaar)


Geweldig. Al jaren kampte ik met een hele droge huid waar geen crème tegenop kon. Sinds ik Membrasin gebruik (circa 3/4jaar) is mijn huid weer normaal en voelt van binnenuit goed aan.

Greetje (61 jaar)


Ben Membrasin eye care gaan slikken voor mijn droge ogen. Heb +- 2 jaar problemen gehad, ik draag lenzen. En het gaat al heel lang goed. Slik het middels anderhalf jaar deze natuurlijke duindoornbes.

Eva (55 jaar)


Ik gebruik Membrasin voor droge slijmvliezen. Mijn slijmvliezen zijn niet meer droog!

Margreeth (54 jaar)


Membrasin bevalt heel goed en heb last van droge neus (slijmvliezen) en ogen. Gebruik ik Membrasin dan voelt het beter aan. Onlangs heb ik gekeken naar ander merk en toen bewust weer voor Membrasin gekozen. Heel tevreden.

Laetitia (55 jaar)


Na ruim een jaar extreem droge ogen, op advies van natuurarts Membrasin eye care gaan gebruiken. Al na 10 dagen een sterke verbetering gemerkt. Oogdruppels van 8x6 naar soms niets tot max. 2 per dag!

Catharina


"Membrasin® eye care bevalt mij zeer goed. Ik gebruik het dagelijks en kan vooralsnog zonder oogdruppels op recept."

Carmen


"In één woord fantastisch! Ik heb minder droge ogen en droge mond en dat door Membrasin eye care. Mijn speeksel is weer normaal en zelfs de tandarts was enthousiast want ook mijn gebit vaart er wel bij nu ik geen droge mond meer heb."

Gerda (53 jaar)


Helpt heel goed tegen droge ogen. Door Membrasin kan ik mijn contactlenzen verdragen. Zonder Membrasin lukt dat niet. En ook nog minder droge huid.

Mandy


"Membrasin® eye care bevalt mij heel goed. Ik hoef daardoor niet meer van de huisarts oogdruppels in te nemen voor mijn droge ogen."

Margo


Membrasin heeft heel goed geholpen bij de vaginale droogte, veroorzaakt door de overgang.

Anneke


Zeer positief. Ik gebruik Membrasin nu bijna 1 jaar en heb duidelijk minder last van droge ogen. Ik draag lenzen dus dan is droge ogen erg lastig. Ik ben dan ook blij dat ik met veel plezier weer de lenzen goed kan verdragen.

Janny (62 jaar)


Last van droge ogen, mond en huid. Dit is allemaal verbeterd sinds ik Membrasin gebruik.


Tot een jaar terug slikte ik Membrasin. Daar ben ik mee gestopt. Daar ik weer klachten kreeg (droge ogen en slijmvliezen) slik ik sinds 4 weken weer. Klachten zijn grotendeels verdwenen. Na de huidige strip wil ik weer overgaan op 2 capsules per dag.

Linda (63 jaar)


Membrasin is grandioos. Altijd last van traanogen, op advies van kennis Membrasin eye care gaan slikken, en met uitstekend resultaat, zeer tevreden.

Gea


Vroeger moest ik dagelijks opstaan om naar het toilet te gaan vanwege geïrriteerde blaas vanwege droge slijmvliezen (menopauze). Dit heb ik nu bijna nooit meer. Idem met tranende ogen door zelfde probleem. Nu ook veel beter.

Mara


"Membrasin Capsules helpt mij super bij mijn droge huid!"

Irene (53 jaar)


Beter voor mijn ogen + mijn slijmvliezen, zodra ik ermee stop dan merk ik dit gelijk. Mijn ogen prikken dan omdat ze droog zijn. Dus moet Membrasin blijven slikken.

Cora


"Ik slik Membrasin nu 2 maanden en ik merk dat het mijn huid enorm goed doet. Het is werkzamer dan dure gezichtscrèmes!"

Robert (68 jaar)


Ik heb minder droge ogen en mijn oogarts raadt Membrasin eye care ook aan.

Francine (64 jaar)


Membrasin is goed voor mij, helpt zeker tegen droge slijmvliezen.

Iris (67 jaar)


Membrasin 6 capsules op advies therapeut gaan gebruiken. Ik had extreem droge huid en na een maand gebruik merkbaar positief effect op de huid en ogen. Ook minder last van droge keel. Prima product.

Lies (69 jaar)


Sinds dat ik Membrasin eye care heb ontdekt met een enorm succes. Hierdoor hoef ik geen oogdruppels meer te gebruiken.

Karolien


Mijn ervaring met Membrasin is enorm positief. Na 4 weken voel ik al een verschil en dat maakt me enorm blij. Ik had al van alles geprobeerd voor de gevolgen van de menopauze maar zonder resultaat. Dit product brengt eindelijk verandering: een verademing.

Anja (56 jaar)


Onder andere door de overgang droge huid en jeukende ogen. Resultaat van de Membrasin capsules is geen droogheid meer! Nagels zijn ook erg sterk geworden

Hennie (68 jaar)


Gebruik Membrasin al jaren. Heel fijn middel voor droge slijmvliezen.

Diana


Mijn ervaring met Membrasin is geweldig. Ik ben nu 4 weken bezig en voel en zie al verschil. Mijn droge slijmvliezen door de overgang is een stuk minder (vaginaal gaat het echt beter) en mijn huid wordt ook mooier. Zelfs mijn stoelgang is verbeterd! Ik zou graag willen dat meer mensen zouden weten wat een multifunctioneel product dit is.

Marja (48 jaar)


Voorheen extreem veel last van droge ogen. Geen enkele oogdruppel hielp. Maar na een maand de Membrasin eye care vegicap gebruikt te hebben, zijn mijn ogen nooit meer droog. Echt geweldig!

Elly


Membrasin met duindoornbesolie helpt mij heel goed tegen mijn droge slijmvliezen.

Ada


Sinds ik Membrasin gebruik heb ik geen last meer van droge ogen, neus en verdere slijmvliezen

Mar (62 jaar)


Maanden lang oogdruppels gebruikt totdat drogist mij Membrasin aanraadde. Na maanden oogdruppels nog steeds droge ogen en nu na gebruik van Membrasin eye care verbetering! En dat na 6 weken gebruik.

Els


"Na 1 maand gebruik van Membrasin eye care, branden mijn ogen aanzienlijk minder. Ik ga dus zeker door met Membrasin eye care."

Ria (57 jaar)


Begonnen met Membrasin 4 capsules. Per dag 6 weken dan na 2 capsules. Mijn droge ogen zijn nu weg en vooral de vaginale droogte! Zonder olie en vieze hormonen. Geweldig!

Louise (56 jaar)


Membrasin eye care is een heel fijn en goed product. Ik merk het direct als ik het product vergeet in te nemen, dan komt het zandkorrelgevoel in mijn ogen direct weer terug.

Ervaringen gezocht

Heb je zelf ervaring met het gebruik van Membrasin® voedingssupplement bij een droge slijmvliezen, huid of ogen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel die ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Membrasin® capsules verloot. Mail je ervaringen naar info@membrasin.nl. Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.