Wat is het beste moment om Membrasin® te gebruiken?

Tijdens de maaltijd is de opname het beste. Neem Membrasin® bijvoorbeeld tijdens het ontbijt en tijdens de avondmaaltijd.

Kan ik Membrasin® combineren met andere middelen die ik gebruik?

Ja, dat kan. Wel adviseren wij tussen het innemen van de verschillende middelen minimaal tien minuten aan te houden, zodat de producten elkaar niet kunnen binden.

Ik gebruik al visolie en nu ook Membrasin®, kan ik hiermee doorgaan of krijg ik dan teveel binnen?

Membrasin® bevat onder meer omega-3, -6, -7 en -9 vetzuren. Het is het geen probleem om visolie te blijven gebruiken naast Membrasin®.

Kan Membrasin® uitwendig gebruikt worden?

Je kunt de capsule doorprikken en de inhoud uitwendig op de huid gebruiken. Je kunt natuurlijk ook Membrasin vloeibaar gebruiken. Membrasin kan (olie)vlekken geven op kleding. De huid kan licht verkleuren door de kleur van de olie.

Is Membrasin® geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Vegetariërs en veganisten kunnen Membrasin en Membrasin eye care veilig gebruiken. Membrasin gebruikt vegetarische capsules (Vegicaps) die 100% plantaardig zijn en bevat daardoor geen dierlijke ingrediënten.

Ik ben zwanger, kan ik Membrasin® gebruiken?

Ja, Membrasin kan met een gerust gevoel tijdens de zwangerschap gebruikt worden. Hetzelfde geldt voor de periode van het geven van borstvoeding.

Waar is Membrasin® verkrijgbaar?

Membrasin capsules en Membrasin vloeibaar zijn verkrijgbaar bij de betere drogist, reformwinkel en apotheek. Als het niet op voorraad is, kunnen zij Membrasin bij hun groothandel of rechtstreeks bij TS Health Products bestellen. Of bekijk de verkooppunten bij jou in de buurt.

Wat is het verschil tussen Membrasin® en Membrasin® eye care?

Membrasin eye care is nieuw en een aangepaste variant van de originele Membrasin®. In Membrasin eye care zijn nog 2 extra stofjes, luteïne en zeaxanthine toegevoegd. Die 2 stofjes hebben een extra werking bij droge ogen.

Je kunt dus de Membrasin eye care in plaats van Membrasin slikken als je alleen last hebt van droge ogen. Heb je daarnaast ook last van een droge huid en/of droge slijmvliezen, dan adviseren we je om de originele Membrasin te blijven gebruiken.

Kan ik Membrasin langdurig gebruiken?

Het geeft geen gewenning, het kan langdurig worden gebruikt.

Is te veel Omega 7 slecht voor mijn gezondheid?

Hier zijn geen gevallen van bekend.

Is Membrasin vloeibaar of in capsules?

Membrasin is zowel in een vloeibare als een capsule variant verkrijgbaar.

Kan medicatie de oorzaak zijn voor droge slijmvliezen?

Er zijn verschillende oorzaken van droge slijmvliezen. Wij adviseren je in jouw specifiek situatie meer informatie in te winnen bij een deskundige.

Zou je meer uitleg kunnen geven over het proces van de overgang?

De eierstokken van een vrouw produceren tijdens de vruchtbare periode hormonen zoals oestrogeen. Wanneer een vrouw in de overgang komt stopt de afgifte van eicellen en neemt de productie van oestrogeen af. Hierdoor ontstaan hormoonschommelingen. De menstruatie wordt eerst minder regelmatig en stopt uiteindelijk helemaal. Tijdens de overgang kunt u fysieke en mentale verschijnselen ervaren. Een veel gehoord verschijnsel van de overgang is droge slijmvliezen. Membrasin met duindoornbesolie1 helpt bij droge huid, droge ogen en droge slijmvliezen

Wanneer kan ik Membrasin beter niet gebruiken?

Mensen met een hemofilie, of die warfarine-medicatie gebruiken, wordt aangeraden voorzichtig te zijn en met een lage dosering te beginnen. Er zijn verder geen situaties bekend, maar als je niet zeker bent, aarzel dan niet om contact op te nemen met een deskundige.

Heeft Membrasin neveneffecten?

Op dit moment wordt het product verkocht in 20 landen zonder duidelijke neveneffecten voor zover bekend en bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.

 

1 Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie
KAG-nr. 161-0719-2584