Membrasin® krachtige duindoornbes

Last van een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen? Dan is er goed nieuws voor u! Membrasin® duindoornbesolie zit boordevol gezonde stoffen die de huid en slijmvliezen van binnenuit ondersteunen. Maar wat is duindoornolie eigenlijk? En hoe werkt het precies?

Niets zo vervelend als een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen. Gelukkig is er een natuurlijke oplossing die de huid en slijmvliezen van binnenuit ondersteunt. Membrasin® duindoornbesolie wordt gewonnen uit de pitten en het vruchtvlees van de duindoornbes.

Bijzondere eigenschappen van de duindoornbes

Vooral in Aziatische landen en Rusland staat de duindoornbes al eeuwen bekend om zijn ondersteunende eigenschappen. Zo bevat de vrucht grote hoeveelheden vitamine C, wat ondersteunt bij griep en verkoudheid. Daarnaast helpt duindoornolie de huid, ogen en slijmvliezen gezond te houden.

De duindoorn groeit op zand- en rotsbodems van midden China tot aan de kust van Noordwest Europa. Ook op onze eigen Waddeneilanden worden duindoornbessen geteeld.

Membrasin® duindoornbesolie

Membrasin® duindoornbesolie is van zeer hoge kwaliteit en wordt gewonnen in Finland. Het zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine A en vitamine E.

Omega-vetzuren zijn onder andere goed voor het gezichtsvermogen en de bloeddruk. Vitamine A is belangrijk voor huid en slijmvliezen en vitamine E helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Membrasin® duindoornbesolie is bovendien rijk aan antioxidanten.

Zeaxanthine in duindoornbessen

Zeaxanthine is het stofje dat zorgt voor de oranje kleur van duindoornbessen. Deze stof, die ook in wortelen, saffraan en eidooier zit, zou een positieve werking hebben op de ogen.

Productie Membrasin® duindoornbesolie

Membrasin® duindoornbesolie wordt geproduceerd door het Finse bedrijf Aromtech, dat gespecialiseerd is in innovatieve gezondheids- en cosmetische producten uit de Scandinavische natuur. Duindoornbesolie is 100% natuurlijk en verkrijgbaar in capsules of olie.


Membrasin® duindoornbesolie bevat:
• Omega 3 vetzuren, omega 6 en 9
• Omega 7
• Vitamine A
• Vitamine E.

Membrasin® vegicapsules 60
Voedingssupplement
60 capsules
Vitamine A en E
Bevat omega 3, 6, 7 en 9
Bij droge huid en slijmvliezen
Adviesprijs: € 21,50
Membrasin® vegicapsules 150
Voedingssupplement
150 capsules
Vitamine A en E
Bevat omega 3, 6, 7 en 9
Bij droge huid en slijmvliezen
Adviesprijs: € 42,95
Membrasin® vloeibaar
Voedingssupplement
150 ml
Vitamine A en E
Bevat omega 3, 6, 7 en 9
Bij droge huid en slijmvliezen
Adviesprijs: € 22,95