Heb je al de nodige informatie over onze bijzondere Membrasin voedingssupplement (met duindoornbesolie) bij een droge huid gelezen, maar je twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet ben jij net zo overtuigd als zij zijn!

Mara


"Membrasin Capsules helpt mij super bij mijn droge huid!"

R. van M. (62 jaar)


Ik ben blij met de capsules en nu met de crème, dat maakt het leven wat aangenamer

Yvonne (52 jaar)


Na een paar weken Membrasin is de droogte in mijn lichaam geleidelijk aan het veranderen. Door de overgang heb ik hier veel last van. Hopelijk lost het nog meer op zodat ik ook mijn lenzen kan dragen.

Beppie (70 jaar)


Geholpen met droge huid, keel en mond. Dank u voor dit middel Membrasin dat mij heeft geholpen (wat mijn dokter niet is gelukt).

Terka


Ik heb Membrasin gebruikt voor mijn droge huid. Vooral op mijn armen, buik en benen en mijn hielen. Mijn huid is minder droog geworden en ook mijn hielen zijn veel minder droog. Dit viel de pedicure ook op. In alle eerlijkheid moet ik er wel bij aangeven dat ik in dezelfde tijd ook een nieuwe voetencrème heb uitgeprobeerd die zeer goed bevalt. Ik denk dus dat het een combinatie is van de pillen en de voetencrème waardoor mijn hielen een stuk minder droog zijn. Voor mijn huid geef ik Membrasin een 8. Ik ga het een maandje langer proberen om er zeker van te zijn dat dit ook door de pillen komt. Mijn hielen geef ik een 8,5 maar dan wel in combinatie met een goede crème. Door Membrasin kan ik in de zomer straks (hopelijk) pumps met open hiel en sandaaltjes dragen, zonder dat ik na moet denken of mijn hielen mooi/netjes zijn en zonder tussendoor te hoeven smeren.

Hennie (58 jaar)


Fijne crème die ik al eerder had moeten gebruiken!

Cora


"Ik slik Membrasin nu 2 maanden en ik merk dat het mijn huid enorm goed doet. Het is werkzamer dan dure gezichtscrèmes!"

Marja


"De eerste 6 weken heb ik 4 capsules per dag genomen, mijn huid is veel minder droog geworden. Nu gebruik ik nog maar 2 x per dag de capsules. Voorheen moest ik ook oogdruppels gebruiken, maar dat is nu niet meer nodig. Dus ik hoef veel minder te smeren en druppelen. Ik hou geld over voor Membrasin :)"

Janny (62 jaar)


Last van droge ogen, mond en huid. Dit is allemaal verbeterd sinds ik Membrasin gebruik.

Karin (66 jaar)


Membrasin is goed voor mijn ogen, huid, haar en slijmvliezen. En ik wil het altijd gebruiken omdat het goed is.

Caroline


Ik gebruik het nu 2 maanden eerst 4 nu 2 capsules. Ik merkte vooral al heel snel dat mijn mond minder droog werd. Word 's nachts niet meer wakker om te spoelen en te drinken. Mijn huid voelt ook zachter en soepeler. Kortom ik ben erg tevreden.

Gerda (53 jaar)


Helpt heel goed tegen droge ogen. Door Membrasin kan ik mijn contactlenzen verdragen. Zonder Membrasin lukt dat niet. En ook nog minder droge huid.

Jannie (64 jaar)


Fantastisch! Op advies van mijn zus die op gynaecologie werkt in Amersfoort Membrasin gekocht. Na 1,5 maand merkte ik al duidelijk het verschil. Mijn huid zag er al veel beter uit en de klachten zijn veel minder geworden.

Anja (56 jaar)


Onder andere door de overgang droge huid en jeukende ogen. Resultaat van de Membrasin capsules is geen droogheid meer! Nagels zijn ook erg sterk geworden

Diana


Mijn ervaring met Membrasin is geweldig. Ik ben nu 4 weken bezig en voel en zie al verschil. Mijn droge slijmvliezen door de overgang is een stuk minder (vaginaal gaat het echt beter) en mijn huid wordt ook mooier. Zelfs mijn stoelgang is verbeterd! Ik zou graag willen dat meer mensen zouden weten wat een multifunctioneel product dit is.

Inge (54 jaar)


Geweldig. Al jaren kampte ik met een hele droge huid waar geen crème tegenop kon. Sinds ik Membrasin gebruik (circa 3/4jaar) is mijn huid weer normaal en voelt van binnenuit goed aan.

Iris (67 jaar)


Membrasin 6 capsules op advies therapeut gaan gebruiken. Ik had extreem droge huid en na een maand gebruik merkbaar positief effect op de huid en ogen. Ook minder last van droge keel. Prima product.

Miranda


Ik heb reeds een aantal jaren het sjögren syndroom. Voor mij helpt Membrasin goed voor m'n droge ogen, droge huid en ook voor vaginale droogte. Ik ben begonnen met 4 capsules maar neem er nu 3 als onderhoud.

vrouw (58 jaar)


Geweldig product, had het eerder moeten gebruiken!

Joyce (56 jaar)


Ik ben positief over het gebruik van Membrasin. Mijn ogen voelen zoveel beter, minder pijnlijk, minder droog. Mijn huid ziet er ook veel beter uit.

Karolien


Mijn ervaring met Membrasin is enorm positief. Na 4 weken voel ik al een verschil en dat maakt me enorm blij. Ik had al van alles geprobeerd voor de gevolgen van de menopauze maar zonder resultaat. Dit product brengt eindelijk verandering: een verademing.

Alma


Membrasin werkt voor mij prima! Geen droge huid, broze nagels en droge ogen meer. Top!!

Ervaringen gezocht

Heb je zelf ervaring met het gebruik van Membrasin® voedingssupplement bij droge slijmvliezen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel die ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Membrasin® capsules verloot. Mail je ervaringen naar info@membrasin.nl. Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.