Dit vond ons testpanel van de Membrasin Vision Vitality spray!

Op onze website kun je je regelmatig opgeven om producten te testen. Eerder dit jaar gaven we 40 personen de kans om onze nieuwe oogspray te testen, de Membrasin Vision Vitality spray. Vandaag delen we graag de resultaten van dit testpanel!

Oogspray 

De Membrasin Vision Vitality spray is een oogspray met duindoornbesolie en hyaluronzuur. Bijzondere toepassing is dat je niet hoeft te druppelen, maar op gesloten oogleden gebruikt. De spray vermindert droge ogen en, als bijkomend voordeel, hydrateert en kalmeert de huid rond de ogen. De werking is klinisch bewezen en het product is vegan.  De micro-emulsie bevat duindoornbesolie dat zich langzaam over de traanfilm verspreidt. De olie versterkt de traanlipidenlaag om de ogen te beschermen tegen uitdrogen. Hyaluronaat ondersteunt het vochtbindende vermogen van traanvocht en bevochtigt de ogen. Dankzij het speciale ontwerp van de verpakking kan het flesje in elke positie worden gehouden. Het flesje bevat een speciaal vacuüm zakje om de houdbaarheid te garanderen. ​

 

Testers

Veertig vrouwen (gemiddelde leeftijd 55 jaar) hebben de oogspray getest en hun bevindingen aan ons teruggestuurd. Ze hebben het product beoordeeld op gebruiksgemak, hebben een cijfer gegeven, de vraag beantwoord of ze het product willen blijven gebruiken, de pluspunten benoemd en een quote achtergelaten.


Beoordeling
 

Het gemiddelde cijfer dat de Membrasin Vision Vitality spray heeft gekregen is een ruime 7. Als pluspunten worden genoemd: makkelijk te gebruiken, handig om mee te nemen, hygiënisch, duidelijk verschil merkbaar, rustgevend, prettig aanvoelend, het hydraterende effect en directe verlichting. 


Quotes

“Mijn droge ogen zijn verholpen”
“Eindelijk rust voor mijn ogen”
“Eerste hulp verlichting”
“Het voelt erg fijn, minder branderig gevoel” 

“Direct effectief en verfrissend”
“Doet wat het belooft”Wil je ook ontdekken of deze oogspray meer comfort kan bieden voor jouw ogen? Bestel dan de oogspray in onze webshop!
Wil jij ook eens onze producten testen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of hou onze website goed in de gaten. Wie weet ben jij binnenkort Membrasin tester!