Deze website is opgezet door Membrasin onderdeel van TS Health Products. TS Health Products is alleen verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, de afhandeling van bestellingen en de kwaliteit van de bestelde producten.

Let op: wanneer je onze website bezoekt, accepteer je en geef je automatisch jouw goedkeuring voor onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden
TS Health Products en zijn tussenpersonen hebben alle zorg gedragen in het opstellen van de inhoud van deze website. TS Health Products wijst, binnen de grenzen van de van toepassing zijnde wetgeving, uitdrukkelijk alle verantwoordelijkheid af met betrekking tot waarborgen, uitdrukkelijk of impliciet, over de nauwgezetheid van de informatie die om het even welk deel op deze website bevat. De prijzen die op de website vermeld worden zijn geldig op het moment van publicatie. Prijzen zijn inclusief BTW. TS Health Products is ten opzichte van niemand aansprakelijk in het geval van verlies of beschadiging die zou voortkomen uit het gebruiken van om het even welke informatie die op deze website vermeld wordt. Tenzij anders wordt aangegeven, is alle informatie op deze website uitsluitend bestemd voor diegenen die tot deze website toegang hebben vanuit Nederland en België.

Prijzen
De prijzen gelden op het moment van publicatie, zijn inclusief BTW en zijn weergegeven in Euro’s. Verzendkosten zijn € 2,95 per verzending. Gratis verzending vanaf € 30,-. Veilig betalen met iDeal.

Leveringsinformatie
Normaal gesproken worden goederen binnen drie werkdagen verzonden via een pakketdienst. Houdt alstublieft rekening met 7 tot 10 werkdagen voor bezorging. Wanneer je jouw bestelling na 10 dagen niet hebt ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op.

Annuleren
Wanneer je jouw bestelling wilt annuleren voordat deze verzonden is, neem dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact met ons op vóór 14:00 uur op de dag van verzending en bel 00(31) 0341 462 121. Wij zullen dan binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om de terugbetaling te voldoen.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling van je aankoopbedrag.

Retour
Je hebt 30 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen. Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen. Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug conform de retourinstructies die je van ons ontvangt bij het retour melden van je artikel.

TS Health Products staat onder nummer 080.21.207 bij de KvK te Den Haag ingeschreven.