WIN EEN EXCLUSIEVE MAKE UP MASTERCLASS VAN TOPVISAGIST MARIE-SOPHIE STEENAERT!

Ook zo’n zin om wat gezelligs te gaan doen met je beste vriendin? Dat komt goed uit want op 13 januari is de Membrasin Make-Up Masterclass. Een unieke masterclass voor 2 vriendinnen met topvisagist Marie-Sophie Steenaert, die bekend staat om haar talent voor de mooiste make-up.

Tijdens de masterclass worden jullie prachtig opgemaakt en leert Marie Sophie je de fijne kneepjes van het aanbrengen van make-up. Uiteraard maak je kennis met alle producten van Membrasin. Een unieke beleving!

De make-up masterclass zal in ons TS HEALTH EXPERIENCE CENTRE in Garderen plaatsvinden op 13 januari en is van 10.00 tot ± 14.00 uur.

Hoe je kunt winnen?
Ten eerste: doe alleen mee als je zeker weet dat je kunt op 13 januari!
Like onze social post op instagram en laat in een reactie hieronder weten waarom jij zou willen én wie je mee zou nemen.

Je kunt meedoen tot 20 december 2021 en de winnaar wordt bekend gemaakt door een persoonlijk bericht.

Wil je op de hoogte blijven van winacties, promoties en ander leuk nieuws? Meld je dan aan voor onze (2-)maandelijkse nieuwsbrief via deze pagina.

 

* Wanneer jij je inschrijft voor dit e-magazine, dan ontvang je max. 1 keer per maand informatie over producten, aanbiedingen en tips met betrekking tot het merk Membrasin. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Image-Marie-verkleind