Ervaringen gebruik Membrasin® bij droge slijmvliezen

Heeft u al de nodige informatie over onze bijzondere Membrasin® voedingssupplement bij een droge slijmvliezen gelezen, maar u twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet bent u net zo overtuigd als zij zijn!

Ervaringen van Membrasin® gebruikers:

Ik heb reeds een aantal jaren het sjögren syndroom. Voor mij helpt Membrasin goed voor m'n droge ogen, droge huid en ook voor vaginale droogte. Ik ben begonnen met 4 capsules maar neem er nu 3.

Miranda

"Mijn ervaring met Membrasin® is heel goed. Heb flinke overgangsverschijnselen, waaronder droge slijmvliezen en droge branderige en vermoeide ogen. Ik slik nu 4 capsules per dag om een goed effect te behouden. En verwacht dat ik binnenkort over kan naar 2 capsules per dag."

Erica


"Het helpt mij heel goed tegen mijn droge slijmvliezen."

Elly


"Membrasin® bevalt mij heel goed, ik gebruik het nu al een jaar en heb geen last meer van droge slijmvliezen. Ik ben er heel blij mee."

Gerda


"Het heeft heel goed geholpen bij de vaginale droogte, veroorzaak door de overgang."

Marga


"Mijn ervaring met Membrasin® is geweldig. Ik ben nu 4 weken bezig en voel en zie al verschil. Mijn droge slijmvliezen door de overgang is een stuk minder (vaginaal gaat het echt beter) en mijn huid wordt ook mooier. Zelfs mijn stoelgang is verbeterd! Ik zou graag willen dat meer mensen zouden weten wat een multifunctioneel product dit is.

Diana


Ervaringen gezocht

Heeft u zelf ervaring met het gebruik van Membrasin® voedingssupplement bij een droge slijmvliezen? Dan horen wij graag wat uw ervaring is. Deel uw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Membrasin® capsules verloot. Mail je ervaringen naar info@membrasin.nl. Uw gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

'Membrasin® helpt mij bij droge slijmvliezen'
Membrasin® vegicapsules 60
Voedingssupplement
60 capsules
Vitamine A en E
Bevat omega 3, 6, 7 en 9
Bij droge slijmvliezen
Adviesprijs: € 21,50
Membrasin® vegicapsules 150
Voedingssupplement
150 capsules
Vitamine A en E
Bevat omega 3, 6, 7 en 9
Bij droge slijmvliezen
Adviesprijs: € 42,95
Membrasin® vloeibaar
Voedingssupplement
150 ml
Vitamine A en E
Bevat omega 3, 6, 7 en 9
Bij droge slijmvliezen
Adviesprijs: € 22,95