membrasin® voedingssupplement

Droge huid of slijmvliezen?

Membrasin® duindoornbes-
olie!

membrasin® voedingssupplement
Heeft u een droge huid?

Membrasin® duindoornbesolie zit boordevol vitamines en omega vetzuren die de huid van binnenuit voeden en het collageen in stand houden. Hoe meer collageen, hoe steviger en elastischer de huid.

Bovendien heeft duindoornbesolie een gunstige werking op de vochthuishouding van de huid. Heeft u last van een slappe, droge huid? Gebruik dan Membrasin® duindoornbesolie in capsulevorm of druppels.

Meer over droge huid
membrasin® voedingssupplement
Heeft u droge slijmvliezen?

Droge huid, droge ogen, droge mond of droge slijmvliezen. Het heeft allerlei oorzaken, maar de belangrijkste is toch wel de overgang of menopauze.

Ons lichaam wordt beschermd door de huid en slijmvliezen. Met name bij het ouder worden en tijdens en na de overgang is vitamine A van belang voor het behoud van een normale huid en slijmvliezen. Hoe helpt vitamine A ze in conditie te houden?Meer over droge slijmvliezen
membrasin® voedingssupplement
Eigenschappen van de duindoornbes

Vooral in Aziatische landen en Rusland staat de duindoornbes al eeuwen bekend om zijn werkstoffen. De duindoornolie helpt bijvoorbeeld bij droge huid, droge ogen en droge slijmvliezen.

De duindoorn groeit op zand- en rotsbodems van midden China tot aan de kust van Noordwest Europa. Ook op onze eigen Waddeneilanden worden duindoornbessen geteeld.

  • Werking van binnenuit Membrasin® duindoornbesolie zit boordevol gezonde stoffen die de huid en slijmvliezen van binnenuit ondersteunen.
  • Extract uit duindoornbes Membrasin® is een extract uit de duindoornbes en is van zeer hoge kwaliteit en wordt gewonnen in Finland.
  • Boordevol vitamines Membrasin® duindoornbesolie zit vol bijzondere en gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine C, vitamine A en vitamine E.
  • Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen Membrasin® bevat geen gluten, suiker, lactose, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen en is daarom ook geschikt voor vegetariërs.
  • Bevat omega 7 De duindoornbes bevat van nature omega 7, als een van de weinige vruchten.
  • Capsules en vloeibaar Membrasin® duindoorbes is verkrijgbaar in vegicapsules en vloeibare vorm.
Testpanel geeft Membrasin® een 8!

Een testpanel van GezondheidsNet.nl testte Membrasin®. Bijna 50% heeft een ruwe, droge huid, ruim 23% een droge mond en zo’n 48% heeft te maken met droge slijmvliezen. 65% beveelt Membrasin® aan, is tevreden over het product en beloont de kwaliteit van Membrasin® met een 8!

Naar Membrasin®
Waar is Membrasin® te koop?

Membrasin® is onder andere verkrijgbaar bij de DA drogist, de Tuinen, DIO, De Gezondheidswinkel, Kring Apotheek en nog vele andere drogisten.

Wie deze website zoekt en vindt u eenvoudig een Membrasin® verkooppunt bij u in de buurt!

Vind een verkooppunt
Contact over Membrasin®

Heeft u vragen of opmerkingen over Membrasin® voor droge ogen en droge slijmvliezen? Stuur ons dan een e-mail of bel onze infolijnen wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatielijn NL: 0341 - 46 21 46
Informatielijn BE: 02 502 04 05
E-mail: info@membrasin.nl

Contact opnemen
Veelgestelde vragen over Membrasin®

Heeft u vragen over het gebruik van Membrasin® vegicapsules of Membrasin® vloeibaar?

Wij hebben al een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. Mocht u vraag er niet bij staan, neem dan alsnog contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk vragen