membrasin® eye care

Lens- of brildrager en droge ogen?

Last van droge ogen?

Droge ogen ontstaan wanneer er onvoldoende traanvocht wordt aangemaakt of als het traanvocht van onvoldoende kwaliteit is. Oogvocht is essentieel voor ons oog, het beschermt het oog tegen uitdroging en invloeden van buitenaf, het voedt het hoornvlies en houdt het hoornvlies glad.

Droge ogen komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Enkele kenmerken van droge ogen zijn een droog, korrelig gevoel en vermoeide ogen. Knipperen helpt, maar dat is meestal van korte duur. Droge ogen tranen snel bij winderig weer.

Naast bekende oorzaken zoals een droge lucht (als gevolg van airco’s en ventilatiesystemen), kunnen er ook lichamelijke oorzaken zijn voor droge ogen. Denk daarbij aan vermindering van de aanmaak van traanvocht. Dit kan in aanleg aanwezig zijn, maar ook als gevolg van bepaalde ziektebeelden, hormonale veranderingen (bijvoorbeeld na de menopauze) of door het gebruik van bepaalde medicijnen.

Zeker lenzendragers ervaren wel eens droge ogen of wat te denken van het langdurig achter een computerscherm zitten. Erg vervelend, maar wat is de oorzaak en wat kan je er tegen doen.

  • Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen Membrasin® eye care bevat geen gluten, suiker, lactose, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen en is daarom ook geschikt voor vegetariërs.
  • Bevat omega 7 De duindoornbes bevat van nature omega 7, als een van de weinige vruchten.
  • Boordevol vitamines Membrasin® eye care duindoornbesolie zit vol bijzondere en gezonde stoffen zoals vitamine A en vitamine E.
Over Membrasin® eye care
De duindoornbes
herkomst

Membrasin® eye care duindoornbesolie is van zeer hoge kwaliteit en wordt gewonnen in Finland. Het voedingssupplement bevat onder andere vitamine A en vitamine E. Daarnaast bevat Membrasin® eye care onverzadigde vetzuren zoals omega 3, 6, 9 en omega 7, luteïne en zeaxanthine. Zeaxanthine is het stofje dat zorgt voor de oranje kleur van duindoornbessen. Dit een stof, die ook in wortelen, saffraan en eidooier zit.

De duindoornbes helpt bij droge ogen. De duindoornbes zit in de Membrasin® eye care die speciaal ontwikkeld is voor mensen met hiervoor genoemde verschijnselen. Membrasin® eye care helpt de droge ogen van binnenuit, maar ook de gevolgen van droge ogen zoals prikkelende, brandende en rode ogen en een moe gevoel van de ogen. Membrasin® eye care is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Membrasin® eye care is geschikt voor personen die:

  • contactlenzen dragen
  • veel computerwerk doen
  • een laserbehandeling hebben ondergaan
  • veel in droge ruimtes zitten (bijv. airco)
  • door ouderdom drogere ogen krijgen.
Veelgestelde vragen
Wat is het beste moment om Membrasin® eye care te gebruiken?
Kan ik Membrasin® eye care combineren met andere middelen die ik gebruik?
Is Membrasin® eye care geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Wat is het verschil tussen Membrasin® eye care en Membrasin®?
Testpanel geeft Membrasin® eye care een 8!

Een testpanel van GezondheidsNet.nl testte Membrasin® eye care. Van hen heeft bijna 77% droge ogen. 65% beveelt Membrasin® eye care aan.

Ons testpanel is tevreden over het product en beloont de kwaliteit van Membrasin® eye care met een 8!

Membrasin® eye care
Waar is Membrasin® eye care te koop?

Membrasin® eye care is onder andere verkrijgbaar bij de DA drogist, de Tuinen, DIO, De Gezondheidswinkel, Kring Apotheek en nog vele andere drogisten.

Wie deze website zoekt en vind je eenvoudig een Membrasin® eye care verkooppunt bij jou in de buurt!

Vind een verkooppunt
Contact over Membrasin® eye care

Heb je vragen of opmerkingen over Membrasin® eye care voor droge ogen? Stuur ons dan een e-mail of bel onze infolijnen wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Informatielijn NL: 0341 - 46 21 46
Informatielijn BE: 02 502 04 05

E-mail: info@membrasin.nl

Contact opnemen
Veelgestelde vragen over Membrasin® eye care

Heb je vragen over het gebruik van Membrasin® eye care vegicapsules?

Wij hebben al een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Mocht jouw vraag er niet bij staan, neem dan alsnog contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Bekijk vragen