Dagje wellness cadeau

Dagje wellness cadeau met Membrasin en Promensil*

Geniet nu met Membrasin en Promensil van een dagje wellness met gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in de 7 mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp.

Hoe doe ik mee?

Wanneer je in de periode 1 september 2021 t/m 30 oktober 2021 producten van Membrasin of Promensil koopt, ontvang je een Wellnessvoucher voor één persoon. Wat zijn de voorwaarden? Lees ze op onze website. Het dagje wellness is geldig t/m 24 december 2021. Let op: reserveren is noodzakelijk.

*exclusief boekingskosten

De wellnessresorts van Dagjewellness.nl zijn weer open. Kijk op de website van het resort naar keuze wanneer je terecht kunt.
Heb jij een voucher, maar deze nog niet verzilverd? Alle e-tickets worden verlengd tot en met 24 december 2021.

 

Natuurlijke producten tijdens de overgang

De overgang is een proces waar elke vrouw op een zeker moment mee te maken krijgt. Op dit moment zijn er ongeveer 1,6 miljoen Nederlandse vrouwen in de overgang. Je bent dus zeker niet alleen. Membrasin en Promensil kunnen je helpen bij overgangsverschijnselen. Beide producten op een andere manier.

Membrasin

Tijdens de overgang kan je te maken krijgen met droge ogen, een droge huid of droge slijmvliezen. Membrasin Duindoornbesolie bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®, waarvoor alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen worden geselecteerd. De olie zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7, vitamine A en vitamine E, deze helpen je van binnenuit.

Promensil

Heb jij te maken met overgangsverschijnselen zoals: opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren? Promensil bevat een gestandaardiseerd, gepatenteerde formule rode klaver-extract met isoflavonen, een natuurlijke oestrogeen die ondersteunt bij overgangsverschijnselen.

Membrasin werkt nauw samen met Promensil Menopauze.