Actie dagje wellness voorwaarden

Dagje wellness cadeau met Membrasin en Promensil*

Geniet nu met Membrasin en Promensil van een gratis* dagje wellness met gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in de 7 mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp.

Hoe doe ik mee?

Wanneer je in de periode 6 april 2020 t/m 15 juli 2020 meerdere producten van Membrasin of Promensil koopt of gekocht hebt, ontvang je een wellness voucher. Op de wellnessvoucher staat aangegeven dat deze geldig zijn t/m 30 augustus. Echter in verband met de coronamaatregelen worden is de geldigheid verlengd t/m 30 juni 2021. Je hebt hier geen nieuwe voucher voor nodig, je code blijft nog steeds geldig. Let op: reserveren is noodzakelijk. Klik voor meer informatie over hoe te reserveren en de voorwaarden op onderstaande button. Momenteel is het nog niet mogelijk een dagje wellness te boeken i.v.m. de coronamaatregelen die getroffen dienen te worden. 

wellnessactie-Membrasin-slider2019

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk. Let op: op sommige dagen is er beperkte beschikbaarheid. 

  1. Ga naar www.dagjewellness.nl
  2. Vul de activatiecode in en klik verder
  3. Vul jouw gegevens in en klik op bestellen
  4. Je ontvangt jouw persoonlijke e-ticket per e-mail
  5. Volg de instructies op het e-ticket om te reserveren bij het resort naar keuze.

 

De voorwaarden

  • Geldig voor één persoon
  • De beschikbaarheid van de dagen waarop de unieke activatiecode werkt, is beperkt, reserveer snel online en garandeer jouw reservering
  • Vooraf online reserveren is verplicht
  • Exclusief boekingskosten
  • De unieke activatiecode is niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingsvouchers en mag niet worden doorverkocht

Uitgebreide voorwaarden lezen.

Maak jouw dagje wellness compleet

Je kunt jouw keuze uitbreiden met maaltijden en extra behandelingen (voor eigen rekening). Geef bij het reserveren per persoon aan welke uitbreidingen je graag zou willen toevoegen aan jouw keuze.

*exclusief boekingskosten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?