Dagje Wellness cadeau met Membrasin en Promensil*

Geniet nu met Membrasin en Promensil van een dagje Wellness met gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in de 7 mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp.

Hoe doe ik mee?

Wanneer je in de periode 6 april 2020 t/m 15 juli 2020 producten van Membrasin of Promensil koopt, ontvang je een wellnessvoucher voor één persoon.

Wat zijn de voorwaarden? Informeer hiervoor bij je winkelier of lees ze op onze website.

Op de wellnessvoucher staat aangegeven dat deze geldig zijn t/m 30 augustus. Echter in verband met de coronamaatregelen worden is de geldigheid verlengd t/m 30 juni 2021. Je hebt hier geen nieuwe voucher voor nodig, je code blijft nog steeds geldig. Let op: reserveren is noodzakelijk. Klik voor meer informatie over hoe te reserveren en de voorwaarden op onderstaande button.

*exclusief boekingskosten

De wellnessresorts van Dagjewellness.nl zijn weer open. Kijk op de website van het resort naar keuze wanneer je terecht kunt.
Heb jij een voucher, maar deze nog niet verzilverd? Alle e-tickets worden in ieder geval verlengd tot en met 30 juni 2021. Nieuwe informatie over de geldigheid van de vouchers zal hier gecommuniceerd worden.