Meedoen met de 10 jaar jubileum winactie 2017

Membrasin® bestaat in Nederland in 2017 al weer tien jaar. Om dit heugelijke jubileum te vieren met jullie verloten we vanaf januari 2017 elke maand 10 leuke, inspirerende, ontroerende en de lekkerste cadeau's. Uiteenlopend van een jaar abonnement op een magazine, tot een gezellig avondje uit.

Elke maand een verrassing

Wat je elke maand kunt winnen blijft een verrassing, waarbij we deze maand (maart) alleen mogen verklappen dat je een relaxed dagje weg gaat, en dat je één persoon mag meenemen!

Wat was de actie in februari?

De maand februari stond in het teken van de innerlijke en uiterlijk verzorging. We hebben 10 keer een verzorging/verrassingspakket weggeven. Met producten voor je huid en innerlijke verzorging t.w.v. €65,-.

De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen, we feliciteren: Gé, Esther, Evelien, Ingrid, Kitty, Suzan, Sietske, Leonie, Coby en Saskia.

Wat was de actie in januari?

We gaven 10 keer een jaarabonnement cadeau op het magazine gezondNU (t.w.v. € 52,95). Vind jij het leuk om alles te weten over voeding, gezondheid en psyche? Dan is gezondNU iets voor jou! Bomvol boeiende persoonlijke verhalen, inspirerende reportages, recepten, praktische tips & adviezen die helpen jou gezond te blijven.

De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen, we feliciteren: Greetje, Liesbeth, Marijke, Melanie, MJ, Connie, Teunis, Paula, Els en Michelle.

Meedoen is eenvoudig

Wil je meedoen met deze jubileumactie van Membrasin®? Meld je dan aan voor deze actie en je doet automatisch elke maand mee. Wie weet val je in de prijzen en ontvangt je een van de tien speciaal geselecteerde cadeau's.

Hou onze Facebookpagina in de gaten en mis niets!

De gegevens worden niet verstrekt aan derden. Met het invullen van uw gegevens geeft u toestemming voor aanmelding op onze nieuwsbrief (maximaal 1 nieuwsbrief per maand).

Captcha Code